Matthijs bedenkt titel nieuw Anouk-liedje in DWDD

Matthijs van Nieuwkerk heeft donderdag live op NPO 1 de titel voor een nieuw liedje van Anouk bedacht. Dat was te zien in zijn talkshow De Wereld Draait Door. Anouk bracht een Nederlandstalig nummer ten gehore, maar gaf van tevoren aan dat ze er nog niet helemaal uit is hoe de plaat gaat heten. Daarom deed Van Nieuwkerk na afloop een suggestie aan de zangeres. “Mooi lied. Hoe zullen we het noemen. Wen er maar aan?“, zei hij, waarop ze antwoordde: “Oké, doen we.”

Het was een mild tv-optreden voor Anouk. De zangeres gaf aan dat ze na haar tv-interviews vaak hatelijke reacties krijgt. Al vermoedt ze dat het dit keer wel meevalt. “Nu is het een rustig interview geweest. Er zijn geen dingen gezegd die misschien pittig uit de hoek komen.

Van Nieuwkerk ontpopte zich tijdens het gesprek als de rode versie van Evert Santegoeds. Na donderdagavond weten we bijvoorbeeld waar Anouks vriendje zich tegenwoordig mee bezighoudt, dat ze nog een paar jaar wil wachten met trouwen en dat haar kinderen nog niet aan het comazuipen zijn.

De tv-optredens van Anouk zijn schaars. Ze had voor haar tv-interview een wat minder moment uitgekozen, omdat veel mensen donderdag in de vooravond genoten van het mooie weer. Daardoor keken er ‘slechts’ 958.000 mensen (25 procent) naar DWDD.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen