‘André van der Toorn niet fel genoeg in SBS 6-show’

André van der Toorn is niet fel genoeg voor de presentatie van de SBS 6-show Van Onze Centen. Dat vindt tv-recensent ‘Han Lips‘ van Het Parool. Van der Toorn brengt in de show overheidsblunders in kaart die leiden tot belastingverspilling. “Vele deuren bleven gesloten voor presentator André van der Toorn. En áls ze opengingen, stond er een opgeprikte woordvoerder paraat die leek aangenomen vanwege een sterk ontwikkelde behendigheid in vragen ontwijken.

De presentator van dienst is niet sterk genoeg om dat te pareren, meent Lips. “Het is een behendigheid die lichtgewicht Van der Toorn niet kon counteren met de broodnodige felheid en volharding om de onderste verspilde steen boven te krijgen.”

Overigens vond Lips de inhoud wel herkenbaar. Ook de tv-recensent van Het Parool kan zich ergeren aan verkwisting van belastinggeld.

Van Onze Centen begon woensdag met een half miljoen kijkers, een redelijke score voor SBS 6.

De tv-recensie ‘Kijken naar weggegooid geld’ in Het Parool kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen