Paul de Leeuw blij met kijkcijfers Lekker Laat

Foto: RTLPaul de Leeuw is blij met de kijkcijfers van zijn nieuwe dagelijkse NPO 1-show Lekker Laat. Dat laat hij weten op Twitter. De nieuwe late-lateshow, die elke dag ná Pauw op de buis is, begon maandag met 620.000 kijkers (22 procent) en bleef dinsdagavond stabiel op 616.000 kijkers (23 procent). Daarmee is hij de winnaar in dat tijdslot. “Dit gevoel: dat hoewel je nog moet sleutelen aan iets qua werk, je blij bent met het aantal mensen dat het bekijkt? Blije eikel in z’n nopjes“, aldus de VARA-ster.

De hoofdgast in de uitzending van dinsdagavond was André Hazes jr, die onthulde dat hij een eigen soap krijgt bij SBS 6. Maar De Leeuw had ook een primeur voor Hazes en daar schrok de zanger best wel even van.

De Leeuw vertelde Hazes dat zijn zus Roxeanne zwanger is, waarop hij verrast reageerde, maar haar wel feliciteerde. Hij corrigeerde zich echter snel, omdat het niet waar blijkt.

Nu laat De Leeuw weten: “Duizend keer excuus. Mijn redactie heeft een gerucht gehoord die ik met m’n domme kop voor waar heb aangenomen. Excuus excuus! Dom van me.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen