Claudia de Breij vraagt Donald Trump om af te treden

Claudia de Breij heeft de Amerikaanse president Donald Trump verzocht om af te treden. Dat is te lezen op Twitter. Trump twitterde zo’n vijf uur geleden het merkwaardige bericht: ‘Despite the constant negative press covfefe’. Ook De Breij vindt het ongelooflijk dat de machtigste man op aarde zo’n vreemd, foutief bericht twittert en er niemand ingrijpt. “Funny the mightiest man alive can just push random buttons without anyone checking! Not so funny he has the nuclear codes.

De Breij twittert normaal gesproken in het Nederlands, maar om aandacht te trekken van een groter publiek richt ze zich tot Trump in het Engels. “Dear @POTUS. You can stop now. Host tv-shows, run businesses, we’ll applaude. Just stop this president-thing. You made it. You won. Resign.

De presentatrice vindt Trump erg lachwekkend. Ze heeft veel lol om zijn covfefe-tweet. “Ik ga Joop van de Ende bellen. Volgens mij kunnen we ‘Covfefe, the musical’ binnen no-time op Broadway hebben samen. #covfefe

De VARA-ster ziet voor zichzelf ook wel een rol weggelegd. “Ik speel zelf Hillary. En als ik niet kan moet Chantal Janzen natuurlijk. Chantal kan sowieso alles. Dus die is overall understudy. Heeft verder toch weinig om handen op het moment.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen