Luuk Ikink gaat vroege én late Boulevard presenteren

Luuk Ikink gaat in de zomermaanden zowel de vroege als de late editie van RTL Boulevard presenteren. Dat heeft hij gezegd op Radio 538. Komende zomer gaat RTL 4 helemaal los op de late avond met Beau van Erven Dorens in RTL Summer Night van half tien tot elf uur en een extra editie van RTL Boulevard van elf uur tot half twaalf. “In de zomer krijgen wie die late-avondedities erbij. Het is wel de bedoeling dat ik die ook ga doen inderdaad“, laat de 34-jarige presentator weten.

Ikink zal niet de héle zomer te zien zijn. “Ik ben wel een deel van die periode ook op vakantie, dus dat scheelt. Ik doe ze dus niet allemaal. Maar het is wel de bedoeling dat ik in de weken dat ik er wel ben ze allemaal ga doen.”

De presentator vindt het niet erg dat hij zo wordt uitgeknepen door RTL 4. “Ik sta er wel om te springen, ja. Het is een beslissing die met de redactie in overleg is gegaan. Iedereen vond het wel leuk. Het enthousiasme op de redactie is groot en zelf vind ik het ook wel leuk. Ik zit er wel op te wachten.”

Waarom er een tweede editie komt? “Aan het eind van de uitzending hebben we altijd dat er nieuws over is. Je moet altijd een beslissing nemen. Daar is niks mis mee, maar er blijven altijd heel leuke dingen over, zoals reportages en nieuwsonderwerpen die we ook willen behandelen. Dus waarom niet meer?

De zomer is een ideaal moment om dat soort dingen te testen. We kunnen even goed kijken of we dit leuk vinden. Het is niet een test om te kijken of we hier langer mee doorgaan, dat is niet de intentie, maar het is wel een mooi moment om dat te gaan doen.”

Vanaf ná de zomer is RTL Boulevard zeven dagen per week te zien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen