Lil’ Kleine mag geen joint tijdens Telegraaf-interview

Lil’ Kleine wilde tijdens een interview met een journalist van De Telegraaf een joint opsteken, maar werd al snel tot de orde geroepen door een hotelmedewerker. Dat is vandaag te lezen in de krant. Lil’ Kleine deed zijn reputatie eer aan toen de krant zich meldde voor de interviewafspraak. “Of er nog effe een ‘stickie’ gedraaid en gerookt kan worden is de vraag. Eén die op last van een hotelmedewerkster na een paar snelle trekjes even snel weer verdwijnt, als die wijst op het rookverbod op het binnenplaatsje.”

De Telegraaf vond de joint geen probleem. De zanger heeft immers al wel het nodige bereikt. “Vergeet daarom dat pretsigaretje. Hoe je het ook wendt of keert, tegenover ons zit een van de prominentste gezichten van de nieuwe, Nederlandse hiphopgeneratie.”

De krant is lovend over de Amsterdamse zanger. Hij en artiesten als Ronnie Flex en Broederliefde zijn de nieuwe Borsato’s en Meeuwissen, aldus het dagblad.

Eén keer kwamen De Telegraaf en Lil’ Kleine wat in botsing, toen het dagblad hem naar zijn moeder vroeg. Daarop kapte hij de journalist ‘resoluut’ af: “Ik spreek haar niet meer, u interviewt míj toch?

Het Telegraaf-interview ‘Kicken op scoren’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen