Jensen wil terugkeer talkshow aankaarten bij RTL

Robert Jensen ziet een terugkeer van zijn talkshow wel zitten. Dat vertelt de presentator, bij het grote publiek nog altijd bekend van zijn gelijknamige talkshow Jensen, in een interview met De Telegraaf. Na zijn tv-reeks over de Amerikaanse verkiezingen, begint Jensen vanavond met Jensen USA, een mix van verhalen over het VS van ná Donald Trump en interviews met celebrities. Er komen zes afleveringen op de buis. “Voorlopig is dat genoeg, ik ben benieuwd hoe dit aanslaat.

Of we hierna de comeback van Jensen kunnen verwachten? “Nou, het begint wel weer te kriebelen nu. Ik zou het niet weer dagelijks willen, maar ik denk dat de tijd rijp is om dit aan te kaarten bij RTL.

Eerst blijft hij dus even in Amerikaanse sferen met Jensen USA. “Het is een op Amerikaanse leest geschoeid tv-magazine, met interviews, reportages, opmerkelijke verhalen en actualiteit als dat nodig is.

Het programma trapt af met een interview met Charlie Sheen. “Hij had op YouTube een overzicht bekeken van alle internationale sterren die ooit te gast waren in mijn talkshow en Sheen zei ’daar wil bij horen’“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen