Gordon wil toch verder met Hotter Than My Daughter

Gordon houdt de deur open voor een vervolg op zijn RTL 4-programma Hotter Than My Daughter, dat vanavond terugkeert met ‘het allerlaatste seizoen ooit’. Wellicht komt er over een paar jaar weer een serie. Dat zei de entertainer woensdagavond in Pauw. Gordon roept al seizoen na seizoen dat hij de allerlaatste Hotter Than My Daughter aan het maken is, maar na de komende reeks komt het programma volgens RTL 4 écht ten einde. Nu blijkt echter toch dat het mogelijk een voorlopig einde is.

Op dit moment zijn er simpelweg even geen kandidaten meer te vinden, aldus Gordon. “Het is heel moeilijk om mensen te vinden voor dit programma. We hebben dit seizoen ook vier mensen uit België moeten halen. Heel veel mensen zijn ook wel een beetje bang om in dit programma te komen. Het is wel gelukt.”

Hij vindt het jammer dat de kandidaten op zijn. “Het is een programma met een diepere onderlaag, waarvan ik denk: het is heel mooi om te maken. Misschien dat je het een keer in de zoveel jaar moet doen. Dan gaan we het eerst weer verzamelen. Maar elk jaar is niet meer te doen.

Eerder op de avond vertelde Gordon in RTL Boulevard nog dat een BN’er-editie ook wel mogelijk is. “Daar heb ik ook wel over zitten denken. Maar wie dan, schat? Bonnie zou natuurlijk heel goed kunnen, Viola Holt. Patricia Paay ziet er heel goed uit, maar ik zou haar ook wel een keer onder handen willen nemen voor een andere look. Connie Breukhoven zou ook leuk zijn. Ja, dat zou wel leuk zijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen