Jan-Joost weet niet of hij DWDD wil presenteren

Jan-Joost van Gangelen weet niet of hij Matthijs van Nieuwkerk wil opvolgen als presentator van De Wereld Draait Door als die kans zich voordoet. Dat geeft hij aan in een interview met de VARAgids. Van Gangelen presenteert al jaren sportprogramma’s, maar sluit niet uit dat hij ooit een ander genre omarmt. “Geen idee. Kijk, laatst ging die roddel dat Van Nieuwkerk zou stoppen met DWDD, en dan zeggen mensen tegen me: ‘Moet jij dat niet proberen?’“, aldus de FOX Sports-presentator.

Hij weet echter niet of hij dat zou willen. “Ja, misschien moet ik zoiets een keer proberen, maar misschien ben ik ook wel gelukkig met waar ik zit.”

De presentator voelt zich goed bij FOX Sports. “Het is een soort studentenhuis“, zegt hij. “Ik vind het lachen, het zijn voornamelijk jongens en meiden tussen de 23 en 33, iedereen wil vol gas geven, ze zijn allemaal ambitieus en hebben weinig verplichtingen. Het is gewoon al-tijd geiten.

Zelf heeft Van Gangelen geen torenhoge ambities meer. “Gezonde ambitie is natuurlijk altijd goed. Al heb ik nu eigenlijk meer zin om vloeiend Spaans te leren spreken dan als een dolle achter een talkshow aan te jagen. Ik heb kleine kindjes, een heerlijk leven en voel me gezegend.

Al heeft hij nog wel één tv-droom. “Toen ik jong was wilde ik tv-presentator worden omdat ik Jan Douwe Kroeske wilde zijn. Jules Unlimited, dat leek mij helemaal te gek. Zoiets zou ik nog steeds dólgraag willen doen“, besluit hij in gids (via Blendle).

Foto: SBS

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen