Tv-show Hotter Than My Daughter nu écht ten einde

Gordon roept al seizoen na seizoen dat hij de allerlaatste Hotter Than My Daughter aan het maken is, maar na de komende reeks komt het programma écht ten einde. Dat meldt RTL 4 vandaag in een persbericht. Na een afwezigheid van twee jaar begint precies over een week een nieuwe reeks van Hotter Than My Daughter. En dat is direct de laatste ooit. “Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles”, zegt Gordon.

Volgens Gordon is dit seizoen écht bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is.

Gordon verwelkomt een nieuw gezicht in zijn make-overteam. Tommy Driessen is de nieuwe stylist die de zware opdracht aangaat om de moeders gelukkig te maken met een nieuwe look.

Marissa Pronk keert terug als master hairstylist. Vaste visagistes Barbara van Munster en Ciel Coenders zorgen voor de finishing touch.

Hotter Than My Daughter is vanaf donderdagavond 18 mei elke week om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Hotter Than My Daughter toch weer terug op tv (november 2016)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen