Gerard Joling wil niet zeggen hoeveel geld hij heeft

Gerard Joling zal in een interview nooit verklappen hoeveel geld hij op zijn bankrekening heeft staan. Dat vertelt de tv-ster en zanger in weekblad Privé. Joling beleefde 32 jaar zijn grote doorbraak en nam manager Jan van Doorn in de arm om zijn financiële zaken te behartigen. Mede daardoor heeft hij waarschijnlijk nooit meer geldzorgen. “Hoeveel geld ik heb, zal ik nooit vertellen, dat is ook niet belangrijk. Het is ook nooit mijn motivatie geweest om te gaan zingen“, zegt hij.

Zijn financiële onafhankelijkheid komt puur door zijn manager, aldus Joling. “Ik had een manager die erop hamerde dat ik financieel onafhankelijk zou worden. Je krijgt in je carrière misschien maar één keer de kans om miljonair te worden. Als je die kans überhaupt al krijgt. Daar heb ik heel hard voor moeten werken en veel voor opzij moeten zetten.”

Jarenlang heeft Joling keihard gewerkt. En nog steeds. “Toch ben ik heel tevreden. Ik geniet nog dagelijks van het succes. Als er niemand meer naar me toekomt voor een handtekening, dan moet ik me zorgen gaan maken.”

Zingen blijft mijn passie en gelukkig is mijn stem na al die jaren nog top“, besluit hij in het showblad, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen