Raemon Sluiter: ‘Humberto, stop met RTL-propaganda’

Raemon Sluiter, de tv-columnist van Veronica Magazine, denkt dat Humberto Tan echt eens moet stoppen met al die RTL-propaganda in RTL Late Night als hij het tij van lage kijkcijfers wil doen keren. Dat schrijft hij deze week in het televisieblad. Het begint Sluiter erg te vervelen dat veel gasten aanschuiven omdat ze iets anders van RTL te promoten hebben. “Iets minder reclame voor de programma’s en presentatoren van de eigen zender zou prettig zijn“, zegt de voormalig tennisprof.

Het is echt too much, aldus Sluiter. “Ik vind Ruben Nicolai een aardige kerel, maar om ’m iedere keer uit de kast te trekken wanneer er iets is met een van de weet-ik-veel-hoeveel programma’s die hij bij RTL doet, gaat op een gegeven moment behoorlijk vervelen. Zeker als er alleen maar veren in z’n achterwerk worden gestopt. Wat dat betreft zou RTL Late Night af en toe beter Pauw kunnen heten… Valt-ie?

Het is Sluiter niet ontgaan dat RTL Late Night alweer over zijn hoogtepunt heen is. “Nog geen jaar geleden veranderde alles wat deze sympathieke presentator aanraakte in goud“, zegt hij. “Nu, een jaar later, hangt de vlag er iets anders bij.”

RTL Late Night won normaal gesproken altijd van de late talkshow van NPO 1, maar tegenwoordig zijn Jinek en Pauw meer in trek. “De kijkcijfers van RTL Late Night moeten het meestal afleggen tegen die van Jeroen.”

Dan is er ook nog zijn vermeende buitenechtelijke affaire met tv-collega Dionne Stax. “Tja, daarvan gaat je gunfactor over het algemeen niet omhoog. Iets anders waarschijnlijk wel, maar daar hebben we het nu niet over.

Foto: Omroep Brabant

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen