Daphne Deckers liet Hollywood schieten voor Veronica

Daphne Deckers heeft een carrière als superster in Hollywood laten schieten om aan de slag te gaan bij het toenmalige tv-station Veronica. Dat vertelt de schrijfster en oud-Boulevard-ster in een interview met Veronica Magazine. Deckers ambieerde ooit een Hollywood-carrière. “Toen ik modellenwerk deed, heb ik ervan geproefd. Na audities kreeg ik een vrij grote rol in een NBC-serie (Remember, red.). Daarna stuurde een agency in L.A. me naar allerlei audities“, vertelt de presentatrice.

Ze liep de ene na de andere auditie af. “Totdat er een aanbod uit Nederland volgde: een vijfjarig contract bij Veronica, waarvoor ik een reisprogramma mocht maken.”

Dat vond Deckers direct een aantrekkelijk vooruitzicht. “Het sprak me meer aan dan al die tv-series en films waarbij ik in de eerste scène al werd verkracht of vermoord.”

Ze koos voor Veronica, al bleef Hollywood lonken. “In 1996 werd ik gespot bij de wedstrijden van mijn man Richard op Wimbledon en kreeg ik een rolletje als Bondgirl in Tomorrow Never Dies.”

Toen ik zwanger werd, liet ik het Hollywoodavontuur achter me.

Lees ook: ‘Daphne Deckers, passen je organen nog wel in je?’ (vorige maand)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen