Blue Circle komt met tv-show over quinoa-gekkies

Om wat tegenwicht te bieden aan alle healthfreaks die tegenwoordig een podium krijgen van media als RTL Boulevard, komt er een tv-programma over mensen die hier wel heel erg in doorslaan. Dat heeft Blue Circle Casting laten weten. Het door Ewout Genemans geleide productiehuis No Pictures Please, een dochter van Blue Circle, werkt aan een tv-format over mensen die zich volledig onderdompelen in de huidige gezondheidstrends en elke nacht dromen over quinoa.

In de kandidatenoproep laat Blue Circle Casting weten: “Weet jij alles over gezond eten en leven? Is het voor jou onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die bewerkt voedsel vol E-nummers, of een emmer KFC leeg eten?

Weet jij precies te vertellen hoeveel calorieën er in een broodje kaas zitten en vind je het leuk om jouw gezondheidskennis te delen? Stuur dan een mail.

Gezien Ewout Genemans de producent is, zal de cast van het programma vermoedelijk weer één groot rariteitenkabinet zijn.

Het is nog niet bekend of er een zender geïnteresseerd is in het programma. Blue Circle Casting spreekt van ‘een mogelijk nieuw tv-programma’.

Foto: Blairingmedia, Wikimedia Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen