André Hazes jr krijgt eigen soap bij SBS 6

André Hazes jr krijgt een eigen soap bij SBS 6. Hierin is te zien hoe hij zich voorbereidt op zijn concerten in Ahoy in oktober. Dat heeft de zanger dinsdagavond bekendgemaakt in Shownieuws en Lekker Laat. Vermoedelijk komt de soap terecht op de soapvrijdag van SBS 6, waar ook series als die van De Toppers of Andy & Melisa worden uitgezonden. “We gaan een ‘road to Ahoy’ maken. Daar staan we vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober“, aldus de volkszanger en ‘zoon van’.

Het wordt geen traditionele soap, aldus Hazes. “Het is net iets anders dan Barbie & Michael en Peter & Virginia, want het gaat echt over het werken naar de show toe. Er is ook een beetje privé, ik laat alles zien, behalve bij mij binnen.”

Het draait vooral om het werk, zegt hij. “Het is eigenlijk een uniek kijkje in mijn leven als privépersoon maar ook als artiest. Je ziet voornamelijk hoe ik er alles aan doe en hoe hard ik eraan werk om mijn droom te verwezenlijken.”

Alles laat ik zien, behalve bij mij binnen. Maar als het bijvoorbeeld lekker weer is en ik ga barbecuen bij mijn schoonouders, dan wordt dat gefilmd. Monique’s oma kookt elke avond voor mij en dat wordt gefilmd.”

Alleen als ik mijn voet in mijn eigen huis zet, dan gaat de camera uit.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen