Veelbesproken dj-duo Mattie & Wietze te gast bij Pauw

Mattie Valk en Wietze de Jager, die de op twee na populairste ochtendshow van Nederland maken, zitten vanavond – midden in de geruchtenstroom over een mogelijke overstap naar Talpa Radio – in Pauw. Dat heeft de VARA laten weten. Mattie & Wietze zijn momenteel veelbesproken, omdat het Qmusic-duo is gespot tijdens een rondleiding bij concurrent Talpa Radio, het bedrijf achter Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica. Hun vertrek zou een mokerslag betekenen voor Qmusic.

De geruchten vinden ook nog eens allemaal plaats in de week waarin ze het vijfjarig bestaan van hun Qmusic-show te vieren door een week lang geboeid radio te maken. Vanavond verschijnen ze, nog steeds aan elkaar geboeid, in de talkshow Pauw.

De talkshow van Jeroen Pauw wil weten hoe het de mannen tot nu toe vergaat en of ze opgelucht zijn dat de boeien morgenochtend af gaan. Maar uiteraard zal Pauw ook vragen naar de geruchten over een mogelijke overstap.

Valk heeft al toegegeven dat er interesse is vanuit Talpa Radio. Hun flirt met de concurrent kan ook betekenen dat ze ontevreden zijn met hun salaris bij Qmusic en zo wat extra salaris proberen los te krijgen.

Mattie & Wietze scoren met hun ochtendshow 9,8 procent marktaandeel. Alleen Evers Staat Op op Radio 538 (16,2 procent) en de Radio 2-show van Gerard Ekdom (10,1 procent) zijn populairder.

Pauw is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: Qmusic

5 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Jawie
april 13, 2017 22:34

Nou, het leeft echt hier, dit hele gebeuren. Echt, geschiedenis wordt er geschreven. Nog een marathon-show, live nationaal-breed, van de ontketenening en mijn neefje kan weer uren vullen op zijn vlog. Terwijl-ie op een plug zit.

Gast
Kaaskijker
april 13, 2017 21:52

Tegenwoordig hoef je niet te kunnen of weten om bij Pauw aan tafel te mogen.

Gast
Gonzo
april 13, 2017 18:42

Geef ze maar flink poen dan komen ze wel.

Gast
Anti Netflix
april 13, 2017 17:02

Gisteren Panda Pauw gezien?
Wat overdreven veel aandacht voor deze dieren, drama!

Gast
Harmke Harkema
april 13, 2017 16:27

Jammer. Kunnen wij niet naar kijken. Het is geen EO.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen