Paul de Leeuw met dagelijkse talkshow ná Pauw

Paul de Leeuw krijgt een dagelijkse late-nighttalkshow op NPO 1, die op de buis komt ná Pauw/Jinek. De eerste aflevering is op 29 mei. Dat heeft BNN-VARA vandaag laten weten. Het programma van De Leeuw heet Lekker Laat!. “Welke vraag willen we niet meer horen na de voorbije dag? Wie heeft na een persoonlijk verhaal een brede schouder nodig van troosthost Paul? Welke artiest komt een slaapmutsje halen? En wat gebeurt er verder buiten op straat bij de studio?“, aldus de omroep.

Het programma van De Leeuw zal in eerste instantie vier weken lang te zien zijn. “Dit is wel het leukste zomerbaantje dat me ooit is aangeboden. Een maand vrolijk de avond uitgaan met een publiek dat zin heeft om het lekker laat te maken.”

Op 29 mei verandert het uitzendtijdstip van Pauw tijdelijk. Het programma is dan niet om 23.00 uur, maar al om 22.30 uur te zien. Lekker Laat! zal dan aansluitend om 23.30 uur worden uitgezonden.

Lekker Laat! is een coproductie van BNN-VARA en Medialane.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen