Sterren in de modder keert terug op SBS 6

De avondvullende SBS 6-show Mud Masters VIPS, waarin bekende Nederlanders een hindernisbaan aflegden om aandacht te vraag voor KNGF Geleidehonden, keert terug. In juni is een tweede editie van het programma te zien. Dat heeft de tv-zender laten weten. Aan deze nieuwe editie doen Tim Douwsma, Jaap Jongbloed, Yvonne Coldewijer, Roy Donders, Evelien de Bruijn en Dylan Haegens mee. Net als vorig jaar zal de show twee uur lang te zien zijn op prime time.

Alle BN’ers zijn gevraagd om iemand mee te nemen naar de opnames. Zo komt Douwsma met zijn broer, Jongbloed met zijn zoon, Coldeweijer met haar beste vriend, Donders met zijn neef, De Bruijn met haar bekende tv-collega Toine van Peperstraten en Haegens met zijn vriendin.

De tweede editie van de show wordt volgens SBS 6 extra zwaar. “Het loodzware Mud Masters VIPS parcours zal dit jaar echt afzien zijn met meer modder, meer obstakels en verrassende uitdagingen. Teamwork is essentieel.

Peter van der Heijden van KNGF Geleidehonden benadrukt dat er ook veel aandacht zal zijn voor geleidehonden en hun bazen. “Mensen zonder beperking staan vaak niet stil bij de dagelijkse hindernissen waar mensen met een beperking tegenaan lopen. Onze geleidehondenbazen overwinnen die obstakels met de hulp van een speciaal opgeleide hond aan hun zijde.”

Mud Masters VIPS, dat vorig jaar gepresenteerd werd door Patty Brard en Viktor Brand en toen 455.000 kijkers (8 procent) trok, is op zaterdag 17 juni van 20.30 tot 22.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen