Sterren in de modder keert terug op SBS 6

Geplaatst op Fri 21 Apr 2017 om 10:56

De avondvullende SBS 6-show Mud Masters VIPS, waarin bekende Nederlanders een hindernisbaan aflegden om aandacht te vraag voor KNGF Geleidehonden, keert terug. In juni is een tweede editie van het programma te zien. Dat heeft de tv-zender laten weten. Aan deze nieuwe editie doen Tim Douwsma, Jaap Jongbloed, Yvonne Coldewijer, Roy Donders, Evelien de Bruijn en Dylan Haegens mee. Net als vorig jaar zal de show twee uur lang te zien zijn op prime time.

Alle BN’ers zijn gevraagd om iemand mee te nemen naar de opnames. Zo komt Douwsma met zijn broer, Jongbloed met zijn zoon, Coldeweijer met haar beste vriend, Donders met zijn neef, De Bruijn met haar bekende tv-collega Toine van Peperstraten en Haegens met zijn vriendin.

De tweede editie van de show wordt volgens SBS 6 extra zwaar. “Het loodzware Mud Masters VIPS parcours zal dit jaar echt afzien zijn met meer modder, meer obstakels en verrassende uitdagingen. Teamwork is essentieel.

Peter van der Heijden van KNGF Geleidehonden benadrukt dat er ook veel aandacht zal zijn voor geleidehonden en hun bazen. “Mensen zonder beperking staan vaak niet stil bij de dagelijkse hindernissen waar mensen met een beperking tegenaan lopen. Onze geleidehondenbazen overwinnen die obstakels met de hulp van een speciaal opgeleide hond aan hun zijde.”

Mud Masters VIPS, dat vorig jaar gepresenteerd werd door Patty Brard en Viktor Brand en toen 455.000 kijkers (8 procent) trok, is op zaterdag 17 juni van 20.30 tot 22.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS
11 Reacties op “Sterren in de modder keert terug op SBS 6”


 1. Gordon

  Echt champions league TV!

 2. Mike Klonfag

  Treurig.

 3. Daan

  Zijn dit echt de beste sterren van SBS?

 4. Oe'étdatogókaowea

  Wie is die Juffer op die foto ?.

 5. Jubbetje

  Daan, Modder sterren dus.

 6. Ome tinus

  Gaaaf ik blief der veur thuus. Toppieee…;))))))))

 7. Mark

  Gratis modderbad voor Roy Donders, daar is ie natuurlijk als de kippen bij. Goed voor de huid.

 8. Hahaha

  Ik denk dat Roy Donders al genoeg bruine modder op zijn wortel heeft zitten.

 9. Dennis

  Roy wordt steeds dikker.

 10. Ria Roompot

  Wektitel: sterren in de stront.

 11. Flits Bom

  Zwitsalhoofd.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.