SBS 6-ster Lucille Werner rekent op terugkeer Lingo

Lucille Werner rekent erop dat Lingo vroeg of laat weer terugkeert op de buis. Dat heeft de SBS 6-ster vannacht gezegd in het NPO Radio 2-programma ’t Wordt Nu Laat van WNL. Werner maakte vorig jaar april de overstap naar SBS 6 en toen leek het erop dat Lingo daar een vooravondprogramma zou worden. Er ontstond echter een negatief sentiment rondom dat gerucht, omdat het van de zender een bejaardenzender zou maken. En op bejaarden zitten adverteerders niet te wachten.

Werner blijft hoopvol gestemd. “Mensen missen Lingo nog steeds enorm. Het is nog steeds elke keer: ‘Wanneer komt Lingo nou eens terug?’ Mensen missen het. Lingo is gewoon cult.

Ze denkt dat Lingo straks weer elke dag op tv is. “Het is niet ondenkbaar dat Lingo nog eens terugkomt op de buis, maar het is niet zo dat ik daar nou in het geheim achter gesloten deuren over praat. Er is geen dagelijks spelletje meer op tv en dat kan natuurlijk niet.”

Ik vind dat echt niet kunnen, want mensen genieten daar ontzettend van. Lingo is bij uitstek wel een programma waarbij je lekker mee kunt doen, je steekt er wat van op en het entertaint. Ik denk dat Lingo echt geschikt is om terug te keren. Ik vind dat het moet gebeuren.”

Lingo is echt fantastisch. Ik heb daar tien geweldige jaren aan beleefd en juist door al die oude kandidaten. Ik zou graag een reünie met hen willen organiseren. Zij maken de show. Het was altijd leuk.

Op de vraag of ze denkt dat de kans honderd procent is dat Lingo terugkomt, antwoordt ze: “Ja, ik denk dat dat wel een keertje terugkomt. Ja.

Foto: SBS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen