SBS 6 met nieuwe talentenjacht Boswachter Gezocht

SBS 6 komt dit najaar met een nieuwe talentenjacht waarin een boswachter voor het waddeneiland Texel wordt gezocht. Dat meldt de tv-zender op zijn website. Boswachter Gezocht, dat in samenwerking met Natuurmonumenten wordt gemaakt, is een wekelijkse afvalwedstrijd waarin tien kandidaten het in diverse natuurgebieden in ons land tegen elkaar opnemen. “Wie beschikt er over de meeste kennis? En wie gaat er geen enkele uitdaging uit de weg?“, aldus de zender.

SBS 6 zoekt iemand die het roer in zijn leven helemaal omgooit om één te worden met het landschap, de dieren en de natuur. “In acht weken tijd zien we wie het beste in staat is om de natuur te beschermen en zichzelf binnenkort namens Natuurmonumenten de nieuwe boswachter van Texel mag noemen.”

Op dit moment is SBS 6 nog op zoek naar kandidaten. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich aanmelden op de website van de zender.

Het is nog niet bekend wie het programma gaat presenteren.

Foto: NASA

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Welk trio ziet u graag meedoen aan de knikkershow Marble Mania?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in januari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen