Omroep MAX: ‘Geurtelevisie was 1 aprilgrap’

De aankondiging dat Omroep MAX geurtelevisie gaat testen tijdens de uitzendingen van Heel Holland Bakt is onderdeel van een 1 aprilgrap. Meer dan 1.600 mensen hebben zich aangemeld als tester voor HHB-GEURTV. Dat heeft jurylid van de bakshow Janny van der Heijden vanochtend onthuld op Radio 2. MAX liet afgelopen dinsdag weten dat ze op zoek is naar vijftig mensen die thuis geurtelevisie willen uitproberen tijdens de komende serie afleveringen van Heel Holland Bakt.

Vandaag ontvangt iedereen die zich heeft aangemeld persoonlijk bericht. “In het bericht staat dat er, zoals sommige slimmeriken terecht opmerkten, een luchtje aan HHB-GEURTV zit.

Toch hebben Heel Holland Bakt-fans zich niet voor niets aangemeld. “Zoals aangekondigd zijn onder alle aanmelders 50 personen ingeloot. Zij winnen geen plekje in de HHB-GEURTV-testgroep, maar kunnen wél een lekker taartje bij een bakker in de buurt ophalen.”

Het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf dit najaar te zien bij MAX op NPO 1.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen