Late talkshow NPO 1 voortaan ook tijdens feestdagen

De late-night-talkshow van NPO 1 is dit jaar voor het eerst ook op zender tijdens de feestdagen. Dat is een van de redenen waarom de tv-zender stopt met 5 Jaar Later. Dat meldt tv-directeur Frans Klein van de NPO. 5 Jaar Later verhuist naar RTL 4 nu NPO 1 ermee stopt. “Na zoveel seizoenen is het nu tijd voor iets nieuws. Bovendien is de keuze gemaakt om Pauw en Jinek het hele jaar door late night op NPO 1 uit te zenden. Ook in de feestdagenperiode, waarin 5 Jaar Later op die plek te zien was.”

5 Jaar Later was rondom kerst en oud en nieuw te zien. Op die dagen kan men vanaf dit jaar dus gewoon een actuele talkshow verwachten op de late avond.

De zendtijd op de late avond van NPO 1 is sinds dit jaar evenredig verdeeld tussen de talkshows van Jeroen Pauw en Eva Jinek. Hun programma’s Pauw en Jinek zullen elkaar om de drie maanden afwisselen.

De talkshow van Pauw keerde afgelopen 20 maart terug voor een nieuw seizoen. Dat betekent dat Jinek vooral tijdens nieuwsluwe periodes te zien zal zijn. Als wordt vastgehouden aan drie maanden zou ze rond 20 juni weer terugkeren op de buis, en later in het jaar rond 20 december.

Bij RTL 4 zal 5 Jaar Later niet door Jeroen Pauw, maar door Beau van Erven Dorens worden gepresenteerd.

Foto: VARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen