Jack van Gelders wens voor muziekprogramma vervuld

Jack van Gelders wens voor een eigen muziekprogramma wordt vervuld. Aan het eind van de maand is hij gastpresentator van de ochtendshow Goeiemorgen Lex op Radio 10. Dat heeft dj Lex Gaarthuis bekendgemaakt. Van Gelder onthulde eerder deze week aan Gaarthuis dat hij een eigen muziekprogramma wel ziet zitten en dat bracht Gaarthuis op een idee. Hij belde de presentator later om hem een voorstel te doen. “Mooi nieuws uit onze eigen gelederen over Jack van Gelder“, zegt hij nu.

Gaarthuis heeft goed nieuws. “We spraken hem deze week naar aanleiding van het concert van Ed Sheeran. Jack bekende nogal eens vaak naar een concert te gaan en is deze week bijvoorbeeld ook nog eens naar Sting geweest in de Afas Live. Hij heeft ons laten weten dat het een mooi concert was, maar dat het een beetje raar dat na drie nummers al een koffiepauze werd ingelast voor Sting. Die man is toch al 65 en moet af en toe gaan zitten met een plakje cake erbij.

Hij vervolgt: “Tijdens dat gesprek dat we met hem hadden over Ed Sheeran vertelde hij zo gepassioneerd over muziek, dat ik zei: ‘Zou je niet een muziekprogramma willen maken?’”

Daarop antwoordde Van Gelder instemmend. Gaarthuis nu: “We hebben hem daarom uitgenodigd om zo’n muziekprogramma eerst eens op de radio te testen, want werkt het op de radio dan weet je het.”

Jack heeft gehapt en vindt het leuk om een keer dat muziekprogramma te komen doen. Dat gaat gebeuren op 25 april. Dan schuift Jack hier aan in de ochtendshow en wordt het Jack zijn programma. Dan gaan we Jacks muziek draaien en gaat hij daar gepassioneerd over vertellen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen