Jack van Gelder wil Wintertijd-achtig programma

Jack van Gelder zou het prachtig vinden om een programma over muziek te presenteren. Dat heeft de Ziggo Sport-presentator vanochtend gezegd op Radio 10. Van Gelder heeft naast sport nog een passie: muziek. Zo bezocht hij dinsdagavond het concert van Ed Sheeran in de Ziggo Dome. “Je kijkt eigenlijk naar een straatzanger die heel creatief is. Ik ga vrij veel naar concerten, want ik vind het leuk om te volgen wat er gebeurt als muziekliefhebber. Vanavond ga ik weer naar Sting.

Een programma over muziek zou hij moeiteloos kunnen maken. “Dat zou ik heel leuk vinden. Je rolt in iets en dat is sport geworden. Daar ben ik heel blij mee, maar ik heb wel vaker gezegd: ‘Muziek kan mij veel dieper raken dan sport.’

Het zou dan een soort Wintertijd moeten worden, aldus Van Gelder. “Dat zou best heel leuk zijn, ja. Het gaat meer om gevoel dan over pure kennis, alhoewel ik muziek kan lezen en ik slagwerk speel.”

Hij besluit: “Ik vind het gewoon leuk.”

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen