Erland Galjaard verder met Wendy: ‘Nog steeds verliefd’

RTL-programmabaas Erland Galjaard gaat verder met Wendy van Dijk. Hij is nog steeds verliefd op zijn sterpresentatrice. Dat laat hij weten aan weekblad Privé. Galjaard en Van Dijk trouwden in 2014 op Ibiza en die verbintenis blijft voorlopig gewoon in stand. Op de vraag wat hem zo aantrekt in haar, antwoordt de televisiebaas: “Het antwoord daarop is eigenlijk heel eenvoudig: ik ben nog steeds verliefd op Wendy en vind na al die jaren nog steeds alles leuk aan haar.”

Van Dijk is gewoon geweldig, vindt Galjaard. “Ze is voor mij niet alleen verschrikkelijk knap, Wendy is daarbij ook lief, attent, heeft een grote dosis humor en is een enorm goede moeder. Daarbij zorgt ze goed voor heel veel mensen, wat ook het nodige zegt.”

Laatst werd mij gevraagd of ik nog een toekomstdroom voor ons samen heb. En eigenlijk heb ik dan als enige antwoord dat ik hoop dat we samen heel oud mogen worden. Ik weet dat het heel cliché klinkt, maar ik meen het wel uit de grond van mijn hart.”

Inmiddels zijn Van Dijk en Galjaard alweer tien jaar samen. Afgelopen voorjaar gingen ze samen naar Marbella. “Maar niet, zoals ik ergens las, in een resort dat 1500 euro per nacht kostte. Dan zou ik echt meteen rechtsomkeert maken.”

Het Privé-artikel ‘Ik ben nog steeds verliefd op haar’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen