SBS 6-baas vindt Airen Mylene jong, fris en kordaat

Foto: TROSSBS 6-baas Karin de Groot vindt zenderster Airen Mylene jong, fris en kordaat. Dat vertelt de presentatrice in de Televizier. De Groot heeft Mylene op de presentatie van Hart in Aktie gezet. Op de vraag of ze weet waarom ze daar is aangesteld, antwoordt ze: “SBS 6-zendermanager Karin de Groot zocht een jonge, frisse en kordate presentatrice met empathisch vermogen. Blijkbaar dacht ze aan mij. Ik voelde me enorm vereerd, want het is toch een programma met een geschiedenis.

Op de vraag of die historie geen druk geeft, antwoordt ze: “Zelf ervaar ik dat niet zo. Ik geef toe dat ik even heb getwijfeld of ik het moest doen, juist omdat het programma zo’n instituut is. Maar de uitdaging overheerst.”

Mylene vindt het spannend om zo’n emotioneel programma te presenteren. “Ik heb het gevoel dat ik dat wel kan, ook al ben ik benieuwd hoe ik met al die heftige emoties zal omgaan.

Wel vindt ze het persoonlijk ook heel zwaar. “Ik raak vrij snel geëmotioneerd, dus ik moet regelmatig tegen mijn tranen vechten. Maar het is niet zo dat je mij voortdurend ziet huilen hoor, het draait toch om de mensen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen