Man Cilly Dartell van Emirates naar Norwegian

SBS 6-legende Cilly Dartell verhuist van Dubai naar Florida. Haar man is namelijk piloot en maakt de overstap van Emirates naar Norwegian. Dat vertelt hij in gesprek met Luchtvaartnieuws. Na haar ontslag bij Hart van Nederland was Dartell nog een tijdje te zien bij Omroep MAX. Voor haar programma Studio MAX Live pendelde ze op en neer van Dubai naar Nederland. Mocht er een nieuwe klus in de pijplijn zitten, dan moet ze gaan pendelen tussen het Amerikaanse Fort Lauderdale en Nederland.

Haar man Jan Cocheret krijgt namelijk een nieuwe standplaats nu hij gaat werken voor de Noorse prijsvechter Norwegian. “Ik ga vanuit de nieuwe basis in Fort Lauderdale met de Dreamliner vliegen en heb er veel zin in”, laat hij weten.

Het is een nieuwe stap in zijn ruim dertigjarige carrière, die ooit begon bij Air Holland. Hij heeft met zowel de Boeing 727, 737, 757 als de 777 gevlogen. “Nu lonkt de 787 Dreamliner”, zegt Cocheret.

Dartell gaat na haar verhuizing een moestuin beginnen.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen