Patty Brard vindt plasseks Patricia Paay onbegrijpelijk

Patty Brard vindt het heel naar voor Patricia Paay dat haar seksvideo is uitgelekt, maar begrijpt tegelijkertijd niet waarom ze zich in godsnaam heeft laten onderplassen door een man. Dat zegt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard heeft op internet nagezocht waarom mensen aan plasseks doen. Eén van de redenen die ze vond is het gevoel van vernedering. En daar begrijpt La Brard echt helemaal niets van. “Waarom, vraag ik me af, waarom kick je op vernedering?“, schrijft ze.

Ze suggereert ook dat Paay dan wel zal genieten van de publieke vernedering die ze ondergaat nu haar filmpje is uitgelekt. “Waar verschilt die vernedering dan van de vernedering die Patricia nu publiekelijk ervaart?

Brard lijkt voor de rest van de wereld te willen beslissen dat gewone seks beter is. “Wat is er gebeurd met gewoon lekker met elkaar vrijen? Ik zou haar op haar leeftijd zo graag een rustig liefdevol leven gunnen zonder al die rompslomp.”

Volgens Brard is Paay te veel gedreven door testosteon. “Nou geloof ik zeker dat ik wel een half pilletje extra kan gebruiken, maar denk ook dat Patricia de haar voorgeschreven dosis iets moet verlagen.”

Het gaat bij Paay altijd over seks, meent Brard. In het verleden liet Paay in het bijzijn van visite haar implantaten zien en toonde ze haar laatste avonturen op haar telefoon, zegt ze. “Ik kon het in elk geval niet meer aanzien.”

Vroeg of laat moest dit mis gaan, meent Brard. “Ik was dus niet echt verbaasd, maar toch wel geshockeerd door het urolagnie-filmpje“, besluit ze haar column.

Een saillant detail is dat Brard een zakelijke relatie heeft met de man waarvan wordt gesuggereerd dat hij het Paay-filmpje heeft gelekt.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen