‘Linda en Irene erg geestig tijdens tv-beelden’

Linda de Mol en Irene Moors kwamen geestig uit de hoek tijdens de uitreiking van de tv-beelden op dinsdagavond. Dat oordeelde de desk van RTL Boulevard woensdagavond. De Boulevard-sterren hebben de show met plezier bijgewoond. Aan het eind van de uitreiking mocht Moors aan De Mol een oeuvre-award uitreiken. Moors viel in voor John de Mol, die een keelontsteking heeft. “Ik vond het de avond van Linda de Mol. En ook van Irene, wat was zij geestig!“, aldus Beau van Erven Dorens.

Collega Frank Dane: “O, zij maakte goede grappen. Linda ook: zij wijdde haar hele speech aan haar hele flops.

Van Erven Dorens: “Linda relativeert het meesterlijk door al die flops op te noemen.”

Moors kwam tijdens haar speech voor De Mol wat onhandig over. Zo liet ze haar papieren op de grond vallen. “Kijk, dit zou jij nou nooit doen. Jij bent absoluut altijd beter voorbereid dan ik, maar dat maakt niet uit. Met mij valt er nog wat te lachen, ha ha.”

Verder adviseerde Moors aan De Mol om zich niet te druk te maken over haar gewicht. “Je bent de grootste tv-vrouw aller tijden, dus meid: wat kan jou die 82 kilo schelen.”

Moors grapte dat John en Linda met elkaar strijden om wie de meeste prijzen wint. “Je won een Mercur als hoofdredacteur van jouw eigen blad. John kon die prijs niet winnen. Hij heeft geen maandblad. Dat wil hij ook niet. Hij wil een dagblad.”

Toen De Mol aan het woord kwam, besloot ze ook om haar flops eens wat aandacht te schenken. De meest recente programma’s die ze als flop bestempelt zijn de RTL 4-serie Iedereen Is Gek Op Jack en de Duitse show The Winner Is. “Een programma dat flopt op SBS 6, wil er bij de Duitsers ook niet in.

Als jullie trouwens iets geks horen, dan is het mijn maag.”

De uitreiking van de tv-beelden is terug te zien op Facebook.

Foto: Tv-beelden

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen