Grote FOX-show The Band blijft erg slecht bekeken

De jonge zender FOX weet de massa niet te bereiken met zijn eerste grote show The Band. De talentenjacht met Jim Bakkum weet op vrijdagavond prime time nauwelijks kijkers te bekoren. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. The Band kwam afgelopen vrijdag uit op 6.000 kijkers en 0,1 procent marktaandeel. Het ergste is dat dit nog niet eens de minst bekeken aflevering tot nu toe is. Dat was de allereerste aflevering met een marginale 3.000 kijkers en 0,0 procent marktaandeel. 

Het programma is een samenwerking met VTM, de Vlaamse RTL 4. Hoewel die zender er veruit het meest geld in stopt, zal FOX met dit soort cijfers alsnog behoorlijk het schip in gaan. Het is dan ook niet de verwachting dat de zender zich snel aan nog dit soort prestigeprojecten zal wagen.

The Band levert FOX geen nieuwe kijkers op. Buitenlandse films en drama scoren veel beter op de zender. Zo keken er gisteren 28.000 kijkers (0,6 procent) naar She’s All That.

Naast Bakkum doet er nog een bekende Nederlandse zanger mee aan The Band. In de jury zit namelijk Nielson.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

De NPO-talkshows vertrekken uit Amsterdam. Een goede zaak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen