Gerard Joling: ‘Ik rij liever Mercedes dan Citroën’

Gerard Joling vindt het onzinnig om net te doen alsof hij geld niet belangrijk vindt. Dat laat de zanger en tv-ster vandaag blijken in het AD. Collega-Topper René Froger stelt dat hij van de 35 jaar dat hij in het vak zit nog geen dag heeft nagedacht over geld. “Nou, ik wel, hoor“, antwoordt Joling. “Ik rij liever in een Mercedes dan in een Eend, als je het niet erg vindt. Daar heb ik dan ook heel hard voor gewerkt. Zoiets mag je nooit zeggen in Nederland, want dan heb je weer kapsones en een ego.

Joling is trots op de miljoenen waar hij hard voor heeft gewerkt. En hij verdient het ook, vindt hij. “Zodra wij de poort van ons huis uitlopen, zijn we die bekende Toppers. Als ik mezelf twee dagen niet heb geschoren, krijg ik dat direct van een totaal onbekend vrouwtje te horen. Dat is óns leven.

Maar ik vind wel: geld mag nooit een motivatie zijn“, voegt hij daar aan toe.

Volgend jaar voegt Jan Smit zich bij de Toppers en dat betekent dat de rest geld moet inleveren, dus ook Joling. Froger in de krant (via Blendle): “Ja dat is waar, we moeten wat inleveren. Ach, we zingen ook wat weer wat procentjes minder, haha.

Vanaf morgen zijn De Toppers te zien met hun eigen soap op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen