Chantal Janzen: ‘Of Linda en Wendy er blij mee zijn?’

Chantal Janzen stelt dat de concurrentie er niet bepaald blij mee is dat ze haar nieuwe tijdschrift en platform &C heeft gelanceerd. Het is ook logisch. Dat zei de presentatrice woensdagavond in RTL Late Night. Humberto Tan vroeg aan Janzen wat haar RTL 4-collega’s Linda de Mol en Wendy van Dijk van haar blad vinden, aangezien zij ook al een blad hebben. “Met Wendy is het anders, omdat ik haar hier van het begin af aan heel erg heb betrokken“, antwoordde Janzen daarop.

Janzen heeft een goede band met Van Dijk, met wie ze nu ook samen een RTL 4-show maakt. “Je wordt vriendinnen en dan deel je dat. Wendy reageert dan ook wel heel leuk. Ze zegt: ‘Verdomme, wat ziet het er goed uit.’”

Toch wist De Mol er ook snel van, aldus Janzen. “Linda heb ik ook al heel vroeg ingelicht dat ik dit ging doen.”

Of ze er blij mee zijn? “Iemand staat er natuurlijk niet om te springen dat je ook in onze buurt komt wonen, maar dat heb je met tv-programma’s natuurlijk ook. Als er iets tegenover je komt staan, dat je denkt ‘ze moeten wel naar mij blijven kijken’ en ze kijken toch naar die ander.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen