Geert Wilders: ‘Ik sta volgende week in Story en Privé’

Geert Wilders komt in plaats van zijn afgezegde RTL-debatten en afgezegde Nieuwsuur-interview met uitgebreide vraaggesprekken in Story en Privé. Ze worden volgende week gepubliceerd. Dat laat de PVV-leider weten op Twitter. Wilders heeft Nieuwsuur afgezegd, omdat hij ‘alleen maar dingen wil doen die we leuk vinden en dit vinden we niet leuk’. De showmedia vindt hij wél leuk. “Volgende week mooie interviews in de Story én de Privé! Daar kan geen Nieuwsuur tegenop“, zegt hij.

Naast de interviews met Story en Privé is Wilders een week voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart ook nog te zien in de verkiezingsshow van SBS 6. Daarin geeft hij een interview aan Rob Geus.

Er zijn nog twee serieuze tv-optredens overgebleven die Wilders níet heeft afgezegd: het EenVandaag-debat met Mark Rutte en het NOS-lijsttrekkersdebat. Het is niet voorspelbaar of hij daar ook daadwerkelijk heen gaat.

Momenteel zakt Wilders sterk in de peilingen. Jeroen Pauw denkt dat Wilders misschien nog wel eens spijt gaat krijgen van de manier waarop hij de media behandelt.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen