Frits Wester ergert zich aan reacties op Jinek-optreden

Frits Wester vindt de reacties op zijn tv-optredens soms ongelooflijk kortzichtig. Op de ene avond vindt men hem uiterst links, de andere avond uiterst rechts. Dat zegt de RTL Nieuws-ster op Twitter. Wester vindt het vermoeiend. “Best grappig als het niet zo triest was. Gisteravond maakte ik relativerende opmerkingen bij Meet Up Jesse Klaver en was ik rechts maar als je aan Thierry Baudet iets doorvraagt ben je weer links. Nou nooit goed dus, dus deugd“, aldus de politiek journalist.

Mensen die hem op Twitter van allerlei dingen beschuldigen, krijgen soms ook een reactie terug van Wester. Tegen een meneer die beweert dat Wester als miljonair alleen oog heeft voor de elite, zegt hij: “Ach ach nee hoor. Je weet niets van mij en mijn achtergrond. Dus oordeel niet zo snel.

En ene Rüdl stelt dat heel RTL Nederland compleet partijdig is. Wester trekt zich er niets van aan: “Ach de ene keer zou ik links zijn, de andere ziet mij als rechts. Het zal allemaal wel.

De Twitter-trollen hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze halsstarrig vasthouden aan hun eigen gelijk. Rüdl tegen Wester: “Geloof ik niet. Denk trouwens dat het enige rechtse aan jou is dat je rechtsdragend bent…

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen