Simon Keizer baalt van schrappen Premiersdebat

Foto: Roland J ReindersSimon Keizer baalt er verschrikkelijk van dat hij op 26 februari niet kan kijken naar het Premiersdebat op RTL 4. Dat laat de zanger, bekend van het duo Nick & Simon, weten op Twitter. Het Premiersdebat gaat niet door, omdat PVV en VVD afzegden na een aanpassing aan het tv-debat. De houding van die partijen vindt Keizer erg teleurstellend. “Had zin in lijsttrekkersdebat. Ik ben namelijk nog zwevend, maar Mark Rutte en Geert Wilders durven het podium niet met één man méér te delen. Fail.

Als ene Robert opmerkt dat Rutte en Wilders vast wakker zullen liggen van Keizers kritiek, antwoordt de zanger: “Ik denk zoals ik van jouw comment.

En ene Jasper vindt het vreemd dat Keizer nog zweeft na al die politieke televisie van de afgelopen jaren. “Yep! En met mij nog 25 procent van de stemgerechtigden. Koekoek”, antwoordt Keizer.

Keizer is woonachtig in Volendam, waar de mensen nog net niet met een hoogblonde pruik rondlopen.

Ook Abcoude’s sterinwoner Peter van der Vorst vindt het jammer dat het debat niet doorgaat. “Waarom dan niet de vier grootste na VVD en PVV laten debatteren? De weglopers bepalen nu wat er gebeurt…”, vraagt hij aan RTL Nieuws-baas Pieter Klein.

Klein richt zijn pijlen nu echter op het Carrédebat, waar PVV en VVD wél aan meedoen.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen