Shownieuws respecteert rustverzoek Nicolette Kluijver

Het SBS 6-programma Shownieuws respecteert het verzoek van Nicolette Kluijver om de privacy van haar en haar gezin te respecteren. Dat heeft Patty Brard gezegd in de showrubriek. Bij Kluijver is een voorstadium van longkanker ontdekt. Haar staat een hevige strijd te wachten. “Ze heeft gevraagd om haar privacy en dat van haar gezin te respecteren. We hebben dan ook niet de moeite genomen om haar überhaupt te benaderen. Dat doe je dan niet“, aldus de tv-diva.

Brard is erg geschrokken van het nieuws. “Ik moet eerlijk zeggen dat het heel erg hard bij mij aankwam, hoewel ik haar niet heel goed ken. Ik werd vanochtend wakker en toen dacht ik: ik word vrolijk wakker en hoe zal zij vandaag wakker worden?

De SBS 6-ster hoopt dat het goed komt met de RTL-presentatrice. “Het is in een vroegtijdig stadium ontdekt, dus er is alle reden om positief te zijn, maar je denkt toch: het blijft altijd iets dat om de hoek blijft kijken.”

We zijn vrienden op Instagram en als je dan de foto’s van haar ziet, dan is het altijd met haar kindjes, honden en paarden. Zo’n onbezonnen leven zal ze nooit meer echt terug krijgen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen