Shownieuws-duo in RTL 4-show Dance Dance Dance

Geplaatst op za 25 feb 2017 om 14:01

Shownieuws-sterren Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen doen dit najaar samen mee aan het derde seizoen van de RTL 4-show Dance Dance Dance, waarin BN’er-koppels tegen elkaar strijden op de dansvloer. Dat heeft RTL laten weten. De andere vier koppels zijn GTST’ers Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, Miss Nederland Zoey Ivory en goede vriend Marnix en The Voice-ster Maan met maatje Kaj.

Over slechts een aantal dagen gaan zij vol passie en enthousiasme beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname van dit spectaculaire programma.

Allemaal met maar één doel voor ogen: indruk maken met spectaculaire dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

Artistiek leider én jurylid Timor Steffens staat te trappelen om met deze nieuwe koppels aan de slag te gaan: “De koppels weten na twee seizoenen ‘Dance Dance Dance’ wat er van hen wordt verwacht. Enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen. Dat ze toch heel graag mee willen doen, daar heb ik respect voor. Ik weet wat de koppels nu al kunnen en ik kan zeggen: het niveau is hoog. Dit kan alleen maar leiden tot een gruwelijke show.

De presentatie van dit seizoen ‘Dance Dance Dance’ is opnieuw in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. De jury bestaat naast Timor Steffens verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

Foto: RTL
14 Reacties op “Shownieuws-duo in RTL 4-show Dance Dance Dance”


 1. J

  De zaterdagen in het najaar zullen wel weer hetzelfde blijven

  Dance Dance Dance i.c.m. Nieuwe quiz Robert.
  IHVH i.c.m. TV kantine en Het Collectief Geheugen.

 2. Anoniem

  Saai.

 3. Anouk Smullers

  Koos van Plateringen, ONBEGRIJPRLIJK!!! Dat non talent, kijk Renate heeft nog een soort van iets van niveau, maar die enge drugs nicht in combinatie met haar is een zeer slechte keuze van RTL. Überhaupt is het niveau flink gedaald na de eerste shows.

 4. franco

  gaan buddy niet overtreffen. die was magisch

 5. hy

  Niet weer die Koos….bah

 6. Fred van Leer hater

  Gatverdamme Koos! idd niet weer.

 7. Anoniem

  Daar gaan we weer, weer hetzelfde, dansen, nou nou.

  Zal vast weer zeer hoog scoren!

 8. Roomtaart

  Leuk he maan

  Dan win je eenz angshow en mag je nu alles behlave zingen net als die losers jim en jamai

  Wat heb jij het goed voor mekaar meid

 9. Er ist wieder da.

  Een gruwelijke show, meer is het niet.

 10. henk&ingrid

  Wij vinden het leuk om naar dance dance dance te kijken, maarja wij kijken naar alles.

 11. Van Leemhuyzen

  Ik ken ze allemaal… NIET!

 12. belachelijk

  Stom programma voor danskoters.

 13. Joep

  De koek is op, dit zijn geen sterren.

 14. Beau van Erven Ikink

  Wie is Koos van Plaateringen? Zou echt niet weten welk gezicht daar bij hoort.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.