Shownieuws-duo in RTL 4-show Dance Dance Dance

Shownieuws-sterren Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen doen dit najaar samen mee aan het derde seizoen van de RTL 4-show Dance Dance Dance, waarin BN’er-koppels tegen elkaar strijden op de dansvloer. Dat heeft RTL laten weten. De andere vier koppels zijn GTST’ers Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, Miss Nederland Zoey Ivory en goede vriend Marnix en The Voice-ster Maan met maatje Kaj.

Over slechts een aantal dagen gaan zij vol passie en enthousiasme beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname van dit spectaculaire programma.

Allemaal met maar één doel voor ogen: indruk maken met spectaculaire dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

Artistiek leider én jurylid Timor Steffens staat te trappelen om met deze nieuwe koppels aan de slag te gaan: “De koppels weten na twee seizoenen ‘Dance Dance Dance’ wat er van hen wordt verwacht. Enorme inzet en veel bloed, zweet en tranen. Dat ze toch heel graag mee willen doen, daar heb ik respect voor. Ik weet wat de koppels nu al kunnen en ik kan zeggen: het niveau is hoog. Dit kan alleen maar leiden tot een gruwelijke show.

De presentatie van dit seizoen ‘Dance Dance Dance’ is opnieuw in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. De jury bestaat naast Timor Steffens verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen