Rob Geus heeft nooit antwoord gekregen van RTL 4

Foto: RTLRob Geus heeft van RTL 4 nooit een antwoord gekregen op zijn vraag waarom bepaalde beelden uit ‘zijn’ aflevering van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS zijn geknipt. Dat zegt de SBS 6-ster vandaag in De Telegraaf. De RTL 4-show liet in 2015 zien hoe Geus en Peter Jan Rens tijdelijk van partner ruilden. De vrouw van Geus schrok enorm van de situatie bij Rens thuis. Zo zag ze hoe zijn dochter, die toen nog geen tien maanden oud was, moest eten van het bord waar de hond van had gegeten.

Geus’ vrouw maakte zich ernstige zorgen om het kindje. “Ze heeft dat echt wel twintig keer geroepen, maar dat is door RTL allemaal uit de uitzending geknipt.

Nu ziet de kijker het zelf gebeuren in zijn soap op RTL 5. “Suzanne kan haar geluk niet op, nu de kijker zelf ziet hoe het er werkelijk daar aan toe gaat.

Tijdens het eindgesprek in Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS kwamen Geus en zijn vrouw behoorlijk boos over, maar door de montage begrepen de kijkers niet waarom. “Ik heb vaak gevraagd waarom het programma zo is gemonteerd, maar nooit antwoord gekregen. Peter Jan en Virginia hebben nu bij hetzelfde productiebedrijf hun soap lopen, misschien zit daar een verband in, ik zou het anders ook niet weten.

Het is wel een feit dat Jouw vrouw, mijn vrouw niet eerlijk is uitgezonden. Als dat wel was gebeurd, hadden de mensen een heel ander beeld van alles gekregen”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Lees ook:
Rob Geus: ‘RTL 4 heeft mij verkeerd neergezet’ (april 2015)
SBS 6-ster Rob Geus weigert bloemen van RTL 4 (augustus 2015)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen