SBS 6-ster Rob Geus weigert bloemen van RTL 4

Foto: RTLSBS 6-ster Rob Geus is nog steeds boos om de manier waarop hij afgelopen lente is neergezet in het RTL 4-programma Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS. Dat laat hij blijken in een interview met de Volkskrant. Geus kreeg heel het land over zich heen door zijn arrogante gedrag. “Mijn vrouw en ik kwamen uit de montage als de grootste zeikerds van Nederland. Ik heb de producent daarna opgebeld en excuses gekregen. De bloemen heb ik nooit aangenomen“, vertelt de tv-ster en keurmeester.

Begin dit jaar was er ook al commotie om zijn optreden in NPO 3’s onthullingenprogramma Rambam, dat Geus neerzette als malafide keurmeester. Het leidde ook op sociale media tot veel rumoer.

Geus is daarom gestopt met twitteren. “De druppel was dat gezeur met Rambam begin dit jaar. Als je bekend bent, kunnen mensen over je roepen wat ze willen. Met Twitter ben ik gestopt, want ik vond het ongelooflijk negatief.”

Gelukkig blijft Geus wel actief op een ander sociaal medium. “Ik beperk me tot Facebook tegenwoordig, daar zit een vriendelijker publiek.

Tot slot laat Geus nog weten zich gruwelijk te ergeren aan mensen die stiekem foto’s van hem maken. “Ik was met mijn vrouwtje op Ibiza en lag op een strandbedje. Toen zij even lekker op mij kroop, maakte iemand een foto.”

Die foto is vervolgens verkocht. Even serieus, waar zijn we in godsnaam mee bezig? Iedereen doet maar. Ik word er helemaal gestoord van.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen