PVV ook niet naar verkiezingsuitzending 3FM

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 17:04

De lijst van media waar de PVV niet wil opdagen groeit. Als enige grote partij weigert PVV de verkiezingsuitzendingen van jongerenzender NPO 3FM. Dat heeft het station laten weten. 3FM brengt in de twee weken voor de verkiezingen van 15 maart speciale thema-uitzendingen om de luisteraars aan te sporen te stemmen. “We hebben op allerlei manieren geprobeerd de PVV en Geert Wilders te benaderen,” legt een woordvoerder van de zender uit. “Maar er komt gewoon geen enkele reactie.”

3FM weet dan ook niet waarom Wilders niet wil meewerken. “We weten dus ook niet of er een speciale reden is dat Wilders of zijn fractiegenoten niet willen komen.

Wilders accepteert nauwelijks uitnodigingen van media. Als hij die wél accepteert, zegt hij de uitnodiging vaak later weer af. Zo zegde hij twee tv-debatten bij RTL en Nieuwsuur al af.

PVV werkt wél mee aan de verkiezingsshow van SBS 6. Daarvoor heeft hij zich laten interviewen door Smaakpolitie-ster Rob Geus.

Foto: YouTube
39 Reacties op “PVV ook niet naar verkiezingsuitzending 3FM”


 1. Jubbetje

  Hebben jullie die mop gehoord van die partijleider die naar een uitnodiging ging?………

 2. Humberto

  Hij heeft groot gelijk !!

  15 maart verkiezingen, éindelijk …
  Ik hoop dat geert enórm wint.

 3. Wolter

  Dankzij Geert spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de Moslims het voor het zeggen hebben worden alle kerken gesloten en moeten jullie Arabisch praten, de vrouwen hoofddoekjes gaan dragen en wordt de bijbel verboden.

 4. josdays

  Je valt in herhaling Wolter, net als je blonde held.

 5. Bernstein

  Die man heeft Trump als voorbeeld.

 6. Henk&Ingrid

  Hmmm een verbod op de bijbel, wat zou dat een zegen voor het land zijn! Gelukkig zit ik ook al op arabische les en draagt mijn vrouw een hoofddoekje. Kunnen we van alle kerken een moskee maken, nee, die Moslims zijn zo gek nog niet Wolter!

 7. Anoniem

  @ Wolter

  Of Walter, zoals je wilt. Dat kopiëren/ plakken is wel handig voor je hè? Dat op zich is al erg zielig, maar inhoudelijk slaat je reactie ook helemaal nergens op. Dus zonder Geert hadden we in Nederland geen Nederlands meer gesproken? Oké, maar kun je ook voorbeelden noemen waardoor het Nederlands onder druk is komen te staan? En wat heeft Geert dan allemaal gedaan om het Nederlands te behouden? Graag concrete voorbeelden. En wetsvoorstellen die niet zijn aangenomen, tellen natuurlijk niet.

  En het tweede gedeelte van je reactie kan grotendeels misschien kloppen. Maar het belangrijkste woord is toch wel ‘zodra’. Dit gaat nooit gebeuren, dus ik snap je opmerking niet. Kan tig voorbeelden noemen waarin Nederland totaal verandert zodra iets of iemand aan de macht komt. Het is echter totaal niet realistisch.

 8. Ton

  Walter/ Wolter is een ongegrond bange man… Net als zijn voorbeeld.

 9. Meneer van Beheer

  Het lijkt wel of Wilders een fobie of een enge ziekte heeft. Op zo iemand stemmen heeft toch geen zin! Stel je hem straks voor als premier: Een Kamerlid roept boe en hij loopt hard weg.

 10. magere marc

  Ik begin mezelf af te vragen of wilders na 15 maart nog wel naar de tweede kamer wil komen.

 11. Anouk

  Nee, uiteraard gaat ie niet. Hij zal wel weer opduiken bij een of andere onduidelijke buitenlandse zender… Waarvan ie weet dat daar geen lastige vragen (hoe dan?) gesteld worden.
  Lekker voor zijn achterban om hem te horen en zien; je weet nooit waar ie opduikt omdat mijnheer zomaar kan zeggen; Heb ik geen zin in.
  Weglopen voor verantwoordelijkheid hebben we al eerder met hem meegemaakt; zo iemand noemen we dan ook een slappe zak.

  Vriendjes met Trump; ook al zo lekker, dat hoeft inmiddels geen nadere uitleg meer; gewoon schrijnend om te zien hoe zo incapabel iemand president is.

 12. Ron

  Wat is er toch aan de hand met sommige postings, het lettertype van de reacties worden af en toe heel klein weergegeven, ook weer bij deze posting. Kunnen jullie dit fixen MC?

  OT: Ach 3 FM, daar luistert toch niemand meer naar dus die kun je wel mijden…

 13. Anoniem

  Stop de onderdrukking van de West-Europese b lanke man . Stem Wilders .

 14. F'iscadel

  @Bernstein en terecht. Trump is een voorbeeld voor velen. Een man die doet wat hij zegt en luistert naar zijn kiezers! Hopelijk slaagt Wilders er in diezelfde strategie te volgen. Dat is wat wij nodig hebben!

 15. Gordon

  #hoedan

 16. ingrid

  mevrouw geert gaat liever naar de efteling

 17. Anoniem

  Dictator Wilders zonder enige onderbouwde boodschap, is niet in staat om een debat aan te gaan.

  Dit moet toch een reden zijn om hem totaal te negeren.

  Deze dictator van een 1 persoonspartij is nog erger dan Trump. Zelfs de meest onnadenkende boze witte Nederlander moet nu toch erkennen dat dit signaal van Wilders niets anders is als een brevet van onvermogen.

 18. piet

  Radio 3 is ook een popzender en geen zender voor politiek.

 19. Yvonne

  Trump is na een maand al bijna uitgekotst, Wilders gaat ook die kant op

 20. Appie

  @Anonymous
  dinsdag 28 februari 2017 om 17:42

  “En het tweede gedeelte van je reactie kan grotendeels misschien kloppen.” LOL, tuurlijk joh!

 21. anoniem

  Tja, vanuit een bunker een land leiden is weleens niet zo succesvol geweest…..

 22. Anoniem

  @Appie

  Volgens mij snap je mijn reactie niet, maar misschien heb ik het ook wat ongelukkig geformuleerd.

 23. Peilingen 28-2 (t.o.v. 27-2)

  25,2 VVD (+0,2)
  24,8 PVV (-1,0)
  17,4 CDA (+0,2)
  17,4 D66 (+0,4)
  15,4 GL (-0,8)
  12,6 PvdA (+0,2)
  12,4 SP (+1,0)
  06,6 50Plus (-1,6)
  06,6 CU (+0,2)
  04,8 PvdD (+0,4)

 24. Anoniem

  @

  Yvonne

  Twee zinnen, tweemaal onzin.

 25. Yvonne

  @Anonymous 1:39
  Ach, arm ventje. Is tellen moeilijk voor je?

 26. VanDer

  Men is vergeten waar en hoe in 2002 een aanstaande minister president is vermoord? En men is vergeten hoe deze man door de gevestigde media en politiek reeds eerder met de grond gelijk werd gemaakt? Men is vergeten hoe smerig dit land en de (EU) politiek nog steeds mensen de mond snoert en degene die oprecht een andere koers tracht te varen wederom het gevaar loopt om op eenzelfde manier te worden afgemaakt?….De kans je leven te geven voor de politiek komt zo letterlijk heel dichtbij en daarom misschien of hoogst waarschijnlijk geen interview bij NPO 3fm?….

 27. Anoniem

  @VanDer

  Aanstaande minister-president? Dat is koffiedik kijken en dus niet serieus te nemen. Daarnaast is Wilders vele malen erger in anderen de mond snoeren. Want hij mag zelf de meest gruwelijke dingen zeggen en haatzaaien, maar als hij het één keer terug krijgt dan loopt hij weer weken als een baby te grienen. Zo is hij nu weer boos dat er een Duitse praalwagen was met Trump, Le Pen, Wilders en H¡tler op een rij, terwijl hij zelf enkele dagen geleden onder het mom van vrijheid van meningsuiting nog een foto tweette van Pechtold in een sharia-demonstratie. Grow up!

 28. VanDer

  @Anonymous

  Waarom zou Wilders geen kritiek mogen hebben of niet boos mogen zijn? Ook kritiek spuien of boos zijn hoort bij het hebben van een eigen, vrije mening…of geeft dat dan weer anderen het recht om, net als bij Pim Fortuyn of Theo van Gogh, hem om te brengen? Politieke dwarsliggers of mensen die geen blad voor de mond nemen laten zwijgen door moord te hanteren is daarbij de normaalste zaak van de wereld en algemeen geaccepteerd?

 29. Anoniem

  Misschien moet je even begrijpend leren lezen.

 30. Anoniem

  Misschien moet je even begrijpend leren lezen!

 31. VanDer

  ..In ieder geval stroomt het in deze weer over van de emoties en gefrustreerdheid wat doelbewust kan aanzetten of eindigen in moord. En links gefrustreerde politieke poppetjes met hun aanhang zullen of kunnen trachten daarop aan te sturen.

 32. VanDer

  @Anonymous

  ….”Misschien moet je even begrijpend leren lezen!”….”moet”?? Zodra ergens “moeten” verschijnt is duidelijk op welke planeet deze persoon leeft en hoe deze is afgericht die een ander iets tracht te bevelen.

 33. Insider

  Wilders heeft groot gelijk dat hij de huidige media laat vallen.

  Als je ook bekijkt hoe Jan Roos gisteravond werd aangevallen door Eva Jinek daar lusten de honden geen brood van. Wederom was het weer met z’n allen (links) tegen één.

 34. Steintje

  Hoe je het wendt of keert Jan Roos is een seksist;
  https://www.youtube.com/watch?v=_hdjBPq2gng

 35. Anoniem

  @

  Steintje

  Tip: stem SGP.
  Kněusje.

 36. Dennis37

  @Anonymous woensdag 01 maart 2017 om 5:51
  Jij bent een persoon die het bekladden van joodse graven met blank-nationalistische leuzens of aanslagen die gepleegd worden op native indianen en moskeegangers goedkeurt. Tip; stem PVV.

 37. Anoniem

  @

  Dennis37

  Kun je niet met elkaar vergelijken.
  Optie 3 is namelijk wél gerechtvaardigd.

 38. GT

  @VanDer

  Ik dacht dat we met Walter/Wolter het toppunt van domheid wel hadden gehad, maar u bewijst het tegendeel. Het kon nóg dommer.

 39. Kaaskijker

  Geert Wilders doet wel interviews met de Telegraaf – TMG
  Geert geeft wel een reportage aan Story en Privé – TMG
  Geert Wilders komt wel opdagen bij WNL – TMG
  Echt niet opvallend!

Televisienieuws • Zoeken op Mediacourant


Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.