Peter van der Vorst blij met nieuwe uitzendtijd

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 15:10

Peter van der Vorst is blij met de nieuwe uitzendtijd van zijn RTL 4-programma Married At First Sight. Het nieuwe seizoen begint vanavond direct na Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Van der Vorst denkt dat het GTST-publiek ook graag naar zijn programma kijkt. “Het is verplaatst van half tien naar half negen. Het sluit aan bij de kijkersgroep van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit is ook een soort GTST, maar dan echt“, aldus de presentator.

In Married At First Sight wagen acht singles de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Na het eerste seizoen waren enkele deelnemers boos, omdat ze vonden dat een verkeerd beeld van hen was geschetst, weet De Telegraaf.

Daarover zegt Van der Vorst, naast presentator ook producent van het programma, zegt: “Ik ben bij iedereen langs geweest die daar behoefte aan had. Ook zonder camera. Dat waren prima gesprekken.

Waar Van der Vorst in elk geval veel tijd aan besteedt, is het voorbereiden van kandidaten op de reacties op sociale media. “Dat doen we trouwens bij ál onze programma’s. Als je daar nog nooit mee te maken hebt gehad, dan word je gek.”

Iedereen die op tv verschijnt, krijgt te maken met negatieve reacties, aldus de presentator. “Er keken vorig jaar een miljoen mensen naar het programma, maar er is een klein clubje Twittertrollen dat vervelend is.”

Married At First Sight is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Van der Vorst kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
3 Reacties op “Peter van der Vorst blij met nieuwe uitzendtijd”


  1. Thom

    Was verrassend leuk vorig seizoen, hoop wel dat er weer een Bram en Patty bijzitten, was heerlijk feelgood…

  2. Anoniem

    Leuk programma, ik ga kijken!

  3. Ron

    Het is alleen nu geen geheim meer dat het om een trouwerij gaat. Dat was in het eerste seizoen nog een leuk TV moment toen iedereen dat te horen kreeg, maar dat is nu al duidelijk natuurlijk na seizoen 1.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.