Peter van der Vorst blij met nieuwe uitzendtijd

Peter van der Vorst is blij met de nieuwe uitzendtijd van zijn RTL 4-programma Married At First Sight. Het nieuwe seizoen begint vanavond direct na Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Van der Vorst denkt dat het GTST-publiek ook graag naar zijn programma kijkt. “Het is verplaatst van half tien naar half negen. Het sluit aan bij de kijkersgroep van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit is ook een soort GTST, maar dan echt“, aldus de presentator.

In Married At First Sight wagen acht singles de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Na het eerste seizoen waren enkele deelnemers boos, omdat ze vonden dat een verkeerd beeld van hen was geschetst, weet De Telegraaf.

Daarover zegt Van der Vorst, naast presentator ook producent van het programma, zegt: “Ik ben bij iedereen langs geweest die daar behoefte aan had. Ook zonder camera. Dat waren prima gesprekken.

Waar Van der Vorst in elk geval veel tijd aan besteedt, is het voorbereiden van kandidaten op de reacties op sociale media. “Dat doen we trouwens bij ál onze programma’s. Als je daar nog nooit mee te maken hebt gehad, dan word je gek.”

Iedereen die op tv verschijnt, krijgt te maken met negatieve reacties, aldus de presentator. “Er keken vorig jaar een miljoen mensen naar het programma, maar er is een klein clubje Twittertrollen dat vervelend is.”

Married At First Sight is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Van der Vorst kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen