NPO 1-bakker zou Slimste Mens serieus overwegen

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 13:52

NPO 1-bakker Robèrt van Beckhoven, de vrolijke smulpaap van Heel Holland Bakt, zou een deelname aan de NPO 2-quiz De Slimste Mens serieus overwegen. Dat vertelt hij in een interview met VARAgids. De Slimste Mens komt als eerste in hem op als hij wordt gevraagd naar zijn favoriete programma’s. “De Slimste Mens vind ik heel leuk. Geen idee of ik daaraan mee zou willen doen, ik zou er wel serieus over nadenken. Ik ben echt van de quizzen. Ook van 2 voor 12 en 1 tegen 100“, legt hij uit.

Van Beckhoven heeft wel een idee waar zijn voorliefde voor quizprogramma’s vandaan komt. “Komt denk ik omdat ik puzzelaar ben, ik maak ook graag cryptogrammen.”

Ook de actualiteit volgt Van Beckhoven graag via de televisie. Hij heeft daar één specifiek programma voor uitgekozen. “Het nieuws volg ik via het Achtuurjournaal.”

Verder kijkt hij vooral commerciële tv waar je niet bij na hoeft te denken. “Mijn vrouw en ik vinden het ook fijn om naar programma’s te kijken waar we niet te veel bij na hoeven te denken – The voice, Undercover Boss. TV is ontspanning.”

Netflix heeft hij niet. “Ik heb echt geen tijd en zin om series te gaan kijken.”

Het VARAgids-interview met Robèrt van Beckhoven kunt u lezen via Blendle.

Foto: MAX
U kunt niet meer reageren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.