Jennifer Hoffman kan Nederlands drama niet aanzien

Geplaatst op di 28 feb 2017 om 14:05

Foto: AVROJennifer Hoffman kijkt niet graag naar Nederlandse dramaseries. Niet vanwege de kwaliteit, maar vanwege het feit dat ze bijna alle acteurs in ons land persoonlijk kent. Dat vertelt ze in een interview met VARAgids. Hoffman laat het links liggen. “Nederlandse series zie ik weinig omdat ik er moeilijk onbevangen naar kan kijken. Dat is jammer, want er worden heel goede dingen gemaakt. Maar ik denk dan de hele tijd: oh, die ken ik! Oh, die moet ik nog bellen. Oh, hier moet ik wat van vinden.”

Liever kijkt ze naar andersoortige programma’s, zoals The Amsterdam Project van Beau van Erven Dorens. “Verrassend mooi vond ik The Amsterdam Project. Bij veel hulpprogramma’s voel je dat het meer om het programma dan om de mensen gaat. Maar dit was bewonderenswaardig oprecht gemaakt. En Beau van Erven Dorens was er ontzettend op zijn plek.

Ook Met Het Mes Op Tafel behoort tot haar tv-favorieten. “Met Herman van der Zandt. Daar ben ík weer een beetje verliefd op.

Het is overigens niet bepaald een compliment als Hoffman graag naar je programma kijkt. “Ik hou van pulp-tv, dat ontspant me. Say yes to the dress, dat soort dingen. Als ik er maar geen greintje over hoef na te denken. Ik denk dat échte pulp heel gezond is voor mensen.

Het VARAgids-interview met Jennifer Hoffman kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
5 Reacties op “Jennifer Hoffman kan Nederlands drama niet aanzien”


 1. Anoniem

  Nederlands drama is vaak wel goed. Maar dat moeten er geen mensen zoals Jennifer Hofman in spelen.

 2. Wigwam

  Ik denk ook dat nadenken niet haar sterkste kwaliteit is. Wat een aansteller.

 3. Anoniem

  Dat is haar probleem en hoort hier niet thuis.

 4. Mike

  Zij is een leuke vrouw.

 5. Anoniem

  Ja, en mooi.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.