Marc bekritiseert opnieuw Trump-item RTL Boulevard

Geplaatst op Wed 15 Feb 2017 om 9:11

Marc van der Linden heeft opnieuw kritiek geuit op de manier waarop zijn eigen RTL Boulevard verslag doet van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard had een deskundige uitgenodigd die de manier waarop Trump handen schudt analyseerde. De conclusie was dat Trumps manier van handenschudden vooral heel eng en raar is. En dat vond Van der Linden wederom een heel negatieve benadering.

Van der Linden onomwonden: “We gaan drie seconden van een echtpaar dus helemaal wetenschappelijk ontleden om een blik te krijgen in de geest van de man?

Volgens Van der Linden gaan veel dingen gewoon volgens een bepaald protocol. “Maar wij vinden dit heel leuk om te zien.

Toen daarna het handschudmoment tussen de Japanse premier Abe en Trump voorbijkwam, benadrukte Van der Linden dat handenschudden sowieso niet iets Japans is: “Daar wil ik dan ook wel iets over zeggen. Japanners schudden niet de hand. Dat is hun cultuur niet. Die buigen naar elkaar.

Vlak daarna kwam het wéér tot een aanvaring tussen de desk en de bank, toen Luuk Ikink beweerde dat de Franse Vogue ‘erom bekendstaat behoorlijk conservatief te zijn’.

Fiona Hering vanaf de bank: “Ik schrik een beetje van ‘conservatief’. In modekringen is de Franse Vogue echt je van het. Ze zijn helemaal niet conservatief. Dat is een verkeerde woordkeuze.

Lees ook: Marc vindt RTL Boulevard eenzijdig over Donald Trump (31 januari)

Foto: RTL
21 Reacties op “Marc bekritiseert opnieuw Trump-item RTL Boulevard”


 1. Anonymous

  Marc is Trump fan. Dit is geen nieuws meer M C.

 2. PeDante lul

  Waarom geen aandacht aan die stumpers van ondernemers, politici en artiesten, namaak, die proberen popie te doen met hun vingertjes in de knoop te leggen om te doen alsof zij bij de weekend metselaartjes horen, wat een stumpers allemaal.

 3. Kees D

  Hahaha! Dus als Amerikaanse president weet je dat Japanners geen handen schudden en dat negeer je en schudt de Japanse president toch de hand? En dat mag niet worden geanalyseerd? Is Van der Linden ook afgevallen in zijn hoofd?

 4. Doe

  Iemand die het koningshuis analyseert is per definitie een idioot.

 5. Frans

  Winston heeft op tijd het zinkend schip verlaten, misschien nog een bank er bij zetten met wat nep bn.ers erop dat het dan nog goed komt met boulevard

 6. Anonymous

  @Kees D Waarom zou het helemaal analyseren en niet gewoon echt nieuws bespreken?
  Het wordt ook steeds duidelijker dat die Luuk echt heel dom is en dat Beau dat ook vind.

 7. Anonymous

  @Frans Het is absoluut geen zinkend schip. Het programma wordt steeds beter. Helemaal van deze tijd. Nog een paar kleine aanpassingen en het is helemaal goed.
  Weet je wat wel een zinkend schip is? En terecht! Humberto bij RTL Late nigth.

 8. Anonymous

  @Anonymous

  Late nigth?
  Zieltje.

 9. ook zo

  RTL4, links commerciële drekzender met haar moraliserende sensatiejournalistiek.

 10. Anonymous

  @9:49 Je moeder!

 11. F'iscadel

  Marc heeft groot gelijk. Die eenzijdigheid de hele tijd. Kunnen we Trump nou niet eens gewoon met rust laten?!!!!!

 12. Yoshi

  MC doe maar gewoon weer een foto van Marc wij hij nog 200 kg woog

 13. Anonymous

  Laat ze maar eens naar de duivelse handgebaren kijken van Obama, Merkel en de baas van MacDonald etc… Ze horen allemaal bij de lugubere vrijmetselarij.

  En dan wordt bij een gewone man als Donald opeens naar de handgebaren gekeken. Zijn ze wel helemaal goed bij hun Hoofd ?

 14. Joop55

  Tja je moet deze pinda niet belachelijk maken, typisch weer van Van der Linden.

 15. Oembertoh

  Marcie, bollie, kom eens op een afent met mei pratuhhh. Je weet wel, een diepte-interview! Waar iedereen mei zo om prijstttt. Gaan we daarna lekker dansuhhhh.

 16. Marcel

  @Kees D

  Jezus, wat ben jij dom. Als Japanse premier (niet president) weet je dat Amerikanen wel de hand schudden en dan zou je het niet doen? Abe schudde Obama ook de hand toen hij in het Witte Huis op bezoek was, da’s heel normaal. Van der Linden probeert alleen te verklaren waarom het misschien ongemakkelijk overkomt.

 17. Kees D

  @Marcel: Jezus, wat ben jij arrogant (en wat zit jij snel op de kast). Van der Linden geeft aan dat we het niet mogen analyseren, wat hem betreft. Maar ja, weet die man veel wat journalistiek is…

 18. Van Leemhuyzen

  De burgemeester van Affligem vindt Trump een toffe peer.

 19. conny veer

  Boulevard zijn stemmingmakers. Ik ben geen Trump fan maar de man zit op die plaats omdat de helft van de Amerikanen op hem hebben gestemd dus wat dat betreft heeft Marc gelijk! Wij kunnen m hier wel afzeiken maar hij zit er niet voor niets. Vooral Luuk doet mee aan stemmingmakerij, ook in het geval van de Franse Vogue. Misschien moet hij wat indimmen!!!

 20. Jannie

  Ze hadden tegen die bolle moeten zeggen dat het niet om een paar seconden gaat maar dat Trump vrijwel altijd zo handen schudt. Hij grijpt de hand en rukt daarna degene die aan die hand vast zit naar zich toe. Zijn op YT genoeg compilaties van te zien. De man is gewoon niet lekker.

 21. Piet Paulus

  Fiona kan ook beter stoppen bij Boulevard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.