Marc bekritiseert opnieuw Trump-item RTL Boulevard

Marc van der Linden heeft opnieuw kritiek geuit op de manier waarop zijn eigen RTL Boulevard verslag doet van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard had een deskundige uitgenodigd die de manier waarop Trump handen schudt analyseerde. De conclusie was dat Trumps manier van handenschudden vooral heel eng en raar is. En dat vond Van der Linden wederom een heel negatieve benadering.

Van der Linden onomwonden: “We gaan drie seconden van een echtpaar dus helemaal wetenschappelijk ontleden om een blik te krijgen in de geest van de man?

Volgens Van der Linden gaan veel dingen gewoon volgens een bepaald protocol. “Maar wij vinden dit heel leuk om te zien.

Toen daarna het handschudmoment tussen de Japanse premier Abe en Trump voorbijkwam, benadrukte Van der Linden dat handenschudden sowieso niet iets Japans is: “Daar wil ik dan ook wel iets over zeggen. Japanners schudden niet de hand. Dat is hun cultuur niet. Die buigen naar elkaar.

Vlak daarna kwam het wéér tot een aanvaring tussen de desk en de bank, toen Luuk Ikink beweerde dat de Franse Vogue ‘erom bekendstaat behoorlijk conservatief te zijn’.

Fiona Hering vanaf de bank: “Ik schrik een beetje van ‘conservatief’. In modekringen is de Franse Vogue echt je van het. Ze zijn helemaal niet conservatief. Dat is een verkeerde woordkeuze.

Lees ook: Marc vindt RTL Boulevard eenzijdig over Donald Trump (31 januari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen