OndernemersPartij weigert uitnodiging PowNed

Geplaatst op wo 15 feb 2017 om 9:00

De OndernemersPartij van Hero Brinkman weigert mee te werken aan een politiek programma van omroep PowNed. Dat laat de partij weten via Twitter. PowNed werkt achter de schermen aan een special over de vele nieuwe politieke partijen die er dit jaar aan de verkiezingen meedoen. De OndernemersPartij is daar een van, maar ziet de uitnodiging van PowNed toch niet zitten. “Verzoek van PowNed voor medewerking programma nieuwe partijen. Mensen trap er niet in!

Volgens de OndernemersPartij is het doel van PowNed helemaal niet om de kijker te informeren over nieuwe partijen. “Zijn enkel bezig je als gekkie weg te zetten!

PowNed zou alleen Jan Roos matsen, denkt Brinkman. “Misschien uitzondering voor Voor Nederland. Jan Roos was een halfjaar geleden nog werkzaam bij PowNed. Dubbele pet.

De OndernemersPartij van Brinkman richt zich op ondernemers.

Foto: VARA
5 Reacties op “OndernemersPartij weigert uitnodiging PowNed”


 1. Virginia Rens

  Neem nog een krat bier, Hero!

 2. Kees D

  Zo’n onbetrouwbaar iemand als Brinkman wantrouwt zelf natuurlijk zo’n beetje iedereen, maar in dit geval heeft ie gelijk. Powned zou hem waarschijnlijk niet alleen wegzetten als gekkie, maar ook als onbetrouwbare opportunist.

 3. PeDante lul

  Ondernemerspartij?..Aan ondernemers al die klerezooi te danken

 4. Anoniem

  Not a hero but a zero.

 5. Ingrid 🌷🌷

  Mishandeling, drank, valsheid in geschrifte, blamage bij de politie,….. ja,erg betrouwbaar…👨🏼‍✈️

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.