Jerney Kaagman kijkt niet meer naar Idols

Jerney Kaagman, jurylid in de allereerste Idols-seizoenen, kijkt tegenwoordig niet meer naar de talentenjacht. Het is niet meer haar kopje thee. Dat vertelt ze in een interview met De Telegraaf. Kaagman, die recentelijk een kwetsbare indruk maakte tijdens een interview met RTL Boulevard, weet dat Idols na een jarenlange afwezigheid is teruggekeerd op RTL 5, maar is niet een van de vaste kijkers. “Dat heeft totaal niet mijn belangstelling meer. Ik kijk er nooit naar“, geeft ze aan.

Toen Kaagman nog in Idols zat, was het programma echt een kijkcijferkanon. “Natuurlijk denk ik met veel plezier terug aan de tijd dat ik in de jury van Idols zat, maar het is beslist niet zo dat ik alle televisietalentenjachten nauwlettend in de de gaten hou. Hoewel, The Voice of Holland kan ik zeker wel waarderen. Nee, ik volg het dus allemaal niet zo.”

Er zijn ook wel erg veel talentenjachten en winnaars daarvan, aldus Kaagman. “De eerste reeks Idols heeft tenminste nog sterren opgeleverd die er, tien jaar later, nog steeds toedoen. Jim, Jamai, Dewi en Hind…ze hebben zich allemaal geweldig ontwikkeld.

De laatste winnares van Idols was Nina den Hartog. Zij bekende onlangs dat ze helemaal niet wilde winnen.

Het Telegraaf-interview met Jerney Kaagman kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen