Runner-up Idols vindt uitspraken Nina ‘heel heftig’

Geplaatst op za 31 dec 2016 om 9:34

Kimberly Fransens, die in juni tweede werd in de RTL 5-show Idols, is geschrokken van de ‘ondankbare’ uitspraken van winnares Nina den Hartog in het AD. Dat laat ze weten aan de krant. Den Hartog denkt dat beter iemand anders de talentenjacht had kunnen winnen, omdat ze zelf niet zo van de spotlights houdt. Dat had ze beter voorafgaand aan de finale kunnen zeggen, vindt Fransens. Ze vindt het ‘heel heftig’. “Ze mag mij best die trofee geven.

Fransens vindt het ondankbaar van Den Hartog. “Ik had liever verloren van iemand die wel gemotiveerd is om hits te scoren. Mijn leven stond in het teken van Idols, ik wilde enorm graag winnen. Ik had een carrièreplan, ik had alleen nog publiek nodig. Nina stond er juist heel luchtig in en dat is oké. Maar ik had graag haar exposure gehad, waar nu niks mee gebeurt.

De runner-up viel na Idols in een dal. “Ik dacht dat ik gebeiteld zat toen ik de finale haalde. Dat ik ook een platencontract zou krijgen.

Maar platenlabel Cloud 9 tekende alleen de winnares. “Het was al lastig genoeg om haar in de markt te zetten, zo’n nuchter iemand.

Lees ook: Nina reageert op commotie over ondankbare uitspraken (gisteren)

Foto: RTL
10 Reacties op “Runner-up Idols vindt uitspraken Nina ‘heel heftig’”


 1. Meneer Kaktus

  Haha, een carrièreplan! Van braderie naar kermis naar SterrenNL zeker. Dit wicht weet niet waarover ze het heeft.

 2. H.Appen

  Hoe veel berichten gaat mediacourant aan dit non-nieuws wijden?

 3. Anoniem

  Dat AD is al net zo’n riool krant geworden als de telegraaf, liegen , liegen en nog eens liegen.

 4. Anoniem

  Waarom hebben we het eigenlijk nog over Idols? Dat is toch weer lang geweest?

 5. Televisiefreaks

  @ anoniem: Het AD is een degelijke krant. De ophef over dit interview en over de Oliebollentest die al sinds jaar en dag in de krant staan plotseling is typisch Nederland op zijn smalst. Het is een rage om elkaar lekker na te zeiken over iets onbenulligs.

 6. Rogier, Amsterdam

  @Televisiefreaks

  Bek dicht.

 7. Ano Nymous

  “Ik dacht dat ik gebeiteld zat toen ik de finale haalde. Dat ik ook een platencontract zou krijgen.”

  Serieus?
  Wat een dom, naief type is dit dan zeg.
  Ik zeg, dag Nina, dag Kimberley. Sluit maar aan bij de lange rij zangshow geflopte deelnemers…

 8. Televisiefreaks

  @Rogier: Wat een heerlijk nietszeggende kreet! Neem jij je afzeikrage maar mee naar volgend jaar. Heb dan ook de ballen om dat niet alleen online te roepen maar ook thuis en op je werk.

 9. Henry

  Kimberly ziet er wel veel lekkerder uit dan die non nina.

 10. Sem

  Ik heb ook meegedaan maar kwam de eerste ronde niet door maar ik hou wel van spotlights en ik wil beroemd zijn. Dus ik had beter kunnen winnen als dit mens.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.