Runner-up Idols vindt uitspraken Nina ‘heel heftig’

Kimberly Fransens, die in juni tweede werd in de RTL 5-show Idols, is geschrokken van de ‘ondankbare’ uitspraken van winnares Nina den Hartog in het AD. Dat laat ze weten aan de krant. Den Hartog denkt dat beter iemand anders de talentenjacht had kunnen winnen, omdat ze zelf niet zo van de spotlights houdt. Dat had ze beter voorafgaand aan de finale kunnen zeggen, vindt Fransens. Ze vindt het ‘heel heftig’. “Ze mag mij best die trofee geven.

Fransens vindt het ondankbaar van Den Hartog. “Ik had liever verloren van iemand die wel gemotiveerd is om hits te scoren. Mijn leven stond in het teken van Idols, ik wilde enorm graag winnen. Ik had een carrièreplan, ik had alleen nog publiek nodig. Nina stond er juist heel luchtig in en dat is oké. Maar ik had graag haar exposure gehad, waar nu niks mee gebeurt.

De runner-up viel na Idols in een dal. “Ik dacht dat ik gebeiteld zat toen ik de finale haalde. Dat ik ook een platencontract zou krijgen.

Maar platenlabel Cloud 9 tekende alleen de winnares. “Het was al lastig genoeg om haar in de markt te zetten, zo’n nuchter iemand.

Lees ook: Nina reageert op commotie over ondankbare uitspraken (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen