Gordon ontkent in Rambam-grap te zijn getrapt

Gordon ontkent dat hij in de grap van het tv-programma Rambam is getrapt. Hij is niet helemaal van gisteren. Dat geeft de RTL 4-ster aan op Facebook. Een presentator van Rambam belde Gordon op als zijnde een medewerker van de VVD. Die ‘medewerker’ vroeg aan de tv-ster of hij staatssecretaris van ouderenzorg wil worden. En daar had Gordon wel oren naar, blijkt uit zijn telefonische reactie. “Mark heeft al een keer zoiets tegen mij gezegd“, zegt hij onomwonden.

Hoewel het lijkt alsof Gordon oprecht hysterisch geïnteresseerd reageert, is dat volgens de presentator helemaal niet het geval.

Vòòrdat Rambam het filmpje publiceerde zei hij: “Volgens mij heb ik een grap van het programma Rambam om zeep geholpen hahahahaha, die belden mij of ik staatssecretaris van ouderenzorg wilde worden voor de VVD. Pfffff alsof ik dat serieus zou hebben genomen? Nou ja, in ieder geval MISLUKT! Hahahahhahaha.

Na de publicatie van het Rambam-filmpje gaf hij aan: “Ik snap gewoon echt niet dat de media niet hoort dat ik voor geen seconde in de grap van Rambam ben getrapt?? Kom op zeg? Ik loop iets langer mee! Like as if? Hahahahhahahahahhaha.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen