Victor Mids wil ook in 2017 op oudejaarsavond

Victor Mids zou het leuk vinden om ook in dit jaar 2017 een programma te maken op de oudejaarsavond van NPO 1. Dat laat hij weten in TROS Kompas. Mids stond afgelopen oudejaarsavond direct voor de oudejaarsconference van Claudia de Breij. Naar hem keken 1,3 miljoen mensen (23 procent), naar haar 2,1 miljoen (33 procent). De hele uitzending van Mids stond in het teken van één onderwerp, waar de uitzending ook naar was vernoemd: een teleportatie-experiment.

Zoiets ziet Mids ook in 2017 wel zitten. “Het zou mooi zijn als de special van oudejaarsavond een vervolg krijgt. Ik wil dolgraag meer van zulke programma’s maken. Het is zo leuk om een bepaald onderwerp helemaal uit te pluizen en daar een uitzending over te maken.

Met zijn ‘gaven’ zou hij ook de politie kunnen helpen, bijvoorbeeld op tv. “Inderdaad. Ik ben nog nooit door de politie benaderd, maar als dat zou gebeuren sta ik daar zeker voor open, want het lijkt me heel interessant.

Of er een tv-reeks van komt? “Wie weet. In elk geval komt er dit jaar eerst een nieuw seizoen van Mindf*ck en ik ga het programma ook presenteren op een Duitse zender.

Vanaf februari is het te zien op de grote Duitse zender Sat. 1. “Onder de titel Mindgame, want Mindf*ck vonden ze daar toch iets te heftig.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen