Daphne Lammers wil soort Vinger aan de Pols

Daphne Lammers, de presentatrice van RTL Nieuws die een zus heeft met verzorgde oksels, zou ooit graag een programma zoals Vinger aan de Pols willen maken. Dat vertelt de presentatrice in een interview met Studio Alphen. Als Lammers gevraagd wordt naar haar ambities voor de toekomst, zegt ze: “Op dit moment heb ik niet zo veel te wensen. Ik ga ook niet zeggen dat ik een eigen talkshow wil. Dat vind ik te geijkt. Ik zou heel graag een goed medisch programma willen gaan maken.”

Met dat medische programma wil Lammers de diepte in. “Met name over alle ontwikkelingen in de zorg en wat er nog allemaal gaat spelen. Dat vind ik een interessant gebied.”

Ze denkt aan een eigentijdse versie van Vinger aan de Pols. “Daar zou ik mijn tanden weleens in willen zetten. Er zit niet per se iets persoonlijks achter, maar het heeft me altijd wel geboeid. Hoe de zorg in elkaar zit, is zó ingewikkeld. Het raakt zoveel mensen. En er wordt eigenlijk zó weinig goede televisie over gemaakt. Dat zou ik nog wel bijzonder vinden.

Voorlopig zit het niet in de pijplijn. “Dit medisch programma gaat er ook echt wel komen, vergis je niet. Ik denk altijd: als je echt iets wil, dan komt het er wel. Maar voorlopig wil ik nog heel graag het RTL Nieuws presenteren.

Antoinette Hertsenberg begon vorig jaar met een programma over de zorg getiteld Zorg.nu.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen